daimkrem klar til å brukes
Kaker,  Kremer til kaker og desserter

Daimkrem <3- Det perfekte fyll til kaker

Daimkrem- perfekt å bruke som fyll i kaker.

Noen som er glad i daim sjokolade? Nå har jo freia for en stund siden kommet med melkesjokolade med daim.

Det er godt det <3

Når du skal fylle en kake med en sjokoladekrem som er blandet med krem, kan du bruke mye forskjellig.

Daim, oreo, kokesjokolade osv….

Denne kremen er med daim. Bruk samme fremgangsmåte for de andre smakene.

Den gir en litt krispie følelse når du spiser kaken, som igjen gir litt liv i smaksopplevelsen.

Flott krem til sjokoladekaker, vaniljekaker, på mandel bunn og på bløtkakebunn.

Jeg pleier å lage en dik av trøffelkrem rundt kakelaget, før jeg fyller med daimkrem.

Da skvises ikke kremen ut når lagene legges oppå hverandre.

 

Oppskrift:

400 gr. melkesjokolade med daim

2 pk fløte

Smelt sjokoladen i vannbad eller i micro.

Jeg bruker tupperware sin microskål når jeg smelter sjokolade. Sett den i microen i 30 sekunder,

ta ut og rør rundt. En gang til det samme til den er ferdig.

La sjokoladen avkjøle seg på benken. I mens pisker du to pakker fløte.

Ikke pisk kremen for stiv.

Bland litt krem i sjokoladen, rør rundt.

Ha i litt mer og bland dette før du har all sjokoladen over i kremen.

Daimkrem blandes

Klar ferdig fyll kaken din med deilgig daimkrem.

Daimkrem klar til å brukes

<3 <3 <3

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.