Velkommen!

Hei, jeg heter Linda og ønsker deg hjertelig velkommen på besøk til min nettside/blogg. Hele livet mitt har jeg likt å bake, lage mat og ikke minst smake. Som dere skjønner så er jeg over middels glad i temaet mat. Jeg lager det aller meste fra bunnen av, som dere vil merke på oppskriftene. I tillegg har min store drøm vært å dyrke egen mat. Dette er vi nå i gang med hjemme hos oss ved å starte med en liten kjøkkenhage. Her er det bare å prøve og feile, så lærer vi ting etterhvert. På denne siden vil du finne et variert utvalg av oppskrifter. Det er alt fra kaker, desserter og bakst til sauser, vegetarmat, middasmat fra mange forskjellige land og mye mye mer. Det fins også ett og annet tips hvis du kikker etter.

Jeg er opprinnelig fra nord men har bodd noen år i Oslo. Samboer med en kjekk mann og har tre barn hver, pluss ett barnebarn så langt.

Jeg startet i utgangspunktet bloggen min for å samle mine egne oppskrifter på ett sted og alltid ha dem tilgjengelig. Etterhvert ble det også en side for familie og venner som ønsket oppskriftene. Nå har jeg laget en ny blogg som jeg håper blir veldig bra og lett å finne frem i. Er det noe som mangler eller burde være anderledes, tar jeg gjerne imot tips fra dere.

Del gjerne siden min med venner og kjente og følg meg på instagram og facebook.

Ha en superfin dag!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.