Blogg

Motivasjonsgave fra kjæresten…..FITBIT!

 

Jeg må være verdens heldigste:)        inneholder adlinks

 

Etter en tids sykdom har altså min kjære kjøpt en motivasjons gave til meg 😉

Denne er fordi jeg sakte men sikkert må prøve å komme i form igjen, og dette skal visstnok hjelpe meg:) – Hurra!

Han kom hjem med en til seg selv for ett par uker siden, så her om dagen kom han med en til meg også…Denne er til deg,  så kan vi være venner på appen og måle resultater. Ja også får du sånne utmerkelser når du har nådd forskjellige steps :)) – Digg…..

I dag kom vekta…….

Den går på Wifi..og synkroniserer med appen og klokkene våre. Der måler du både vekt, fettprosent og mye annet rart….ja vekta vet faktisk at det er du som står på faktisk….ikke måte på:)

Dette blir veeeeeldig spennende! 🙂

Vi skal jo ned i vekt noen kg begge to etterhvert, og jeg trenger definitivt å komme i bedre form og ikke minst motivasjon til det, så jess:D #helse kommer først.

 

#Fitbit Charge HR har 24 timer pulsmåling direkte på håndleddet.. Charge måler også skritt, søvn, distanse, aktive minutter, kalorier. Med Caller ID kan du enkelt se hvem som ringer. Automatisk synkronisering med Fitbit sin app.

  • Innebygd puls og Caller ID
  • Mosjon & Trening
  • Passer for deg som trener
  • 5 dagers batteritid

 

https://blfa.me/c/JLc5857c

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.