Kaker

Marie isabelles 1. Års kake ❤

Jeg har fått utrolig mange henvendelser om å legge kakene mine ut på bloggen min. Både de med oppskrift og de med bare bilder.

Jeg har ikke bakt så mye i de siste ukene. Men kan alltids legge ut noen bilder av marsipan kaker jeg har bakt i høst/vinter:)

For litt over ett år siden ble jeg mormor til ei skjønn jente, Marie.

Hun ble ett år i desember, og vi var så heldige at hun feiret bursdagen sin hjemme hos mormor:)

Da hadde vi besøk av mine søstre ( gammel tanter) med deres familier, samt min mor ( oldemor) og hennes mann ( ste oldefar) og min kjærestes far ( ste oldefar2), mine barn ( tanter) feiret jul hos meg i år, så de var selvsagt også her:) Det var riktig så trivelig og spesielt siden halvparten bor i Vesterålen, og resten er fordelt over Lillehammer og Ytre Enebakk:)

I alle fall så ble det laget en marsipankake til lille Marie. Det var en bløtkakebunn fylt med hjemmelaget jordbærsyltetøy, vaniljekrem og pisket kremfløte.

Pynte skoene laget jeg av royal icing. Bokstavene og pynten rundt kaka, av marsipan.

 

Ei god gammeldags marsipankake,

Ikke noe hokkus pokkus:)

 

Takk for at dere er innom bloggen min å leser.

#kake #cake #bursdag #birthday #barnebarn #fest #feiring #1årsdag #mormor #marsipankake

 

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.