Konfekt/Sjokolade

Snart er det morsdag og Valentinsdag <3 Hjemmelaget Toblerone sjokolader <3

På søndag er det som kjent både morsdag og Valentinsdag. Det er alltid hyggelig å få noe som er hjemmelaget. Og ikke minst å gi bort:)

Det viktigste synes jeg er å huske på mammaen sin den dagen, eller kjæresten. <3  Med et lite kort, en telefonsamtale, en sms, en blomst eller noe enkelt hjemmelaget:)

Og selvfølgelig er disse også deilig å nyte alene 🙂

 

 


 

 

 

Her skal du ihvertfall  få oppskriften på nydelige toblerone sjokolader. Oppskriften fant jeg i mitt arkiv gjennom mange år.

De er enkle å lage, ikke mange ingredienser. Har du hjerte former er jo det supert. ( Det hadde ikke jeg for øyeblikket.)

Dette trenger du:

 

 


 

 

 

1 plate hvit sjokolade

1 plate mørk ( Her kan du bruke lys isteden, da får du den originale toblerone fargen, jeg liker den mørkere)

1 strøken ss honning

10 gr. delfiafett

125 gr. hakkede mandler

 

 

Brekk sjokoladen i biter og ha i delfiafett. Smelt i micro til den er smeltet. Først ett min. Ta ut, rør rundt. Så 1/2 – 1 min til. Pass at den ikke svir seg.

Bland så inn honning og rør rundt.

 

 

 


 

 

Deretter har du i hakkede mandler.

 

 


 

 

Ha det så i små konfekt former.

 

 


 

 

Legg i fryseren i 30 min.

Ta opp og pynt dem om du ønsker.

 

 


 

 

Legg dem i små porsons pakker og du har supre gaver <3

 

 


 


 

 

Lykke til og kos deg:)

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.