Mat med kjøttdeig

Når kjæresten lager mat<3

Jeg er i den heldige situasjonen at min kjæreste kan lage mat:) 

Noen ganger lager vi mat sammen, og det er veldig hyggelig.

Selv om jeg synes det er veldig gøy å stå på kjøkkenet, er det enkelte dager jeg helst skulle slippe. Da trør min kjære til:)

 Denne gangen laget han en Chilli con Carne som han har hentet fra Grete Roede. 

Så god og sunn og ikke minst, sparsom på kalorier!

 

 


 

 

Er du på utkikk etter en enkel rett som du lager fra bunnen av, med  fordelene nevnt ovenfor, så er denne et godt valg:)

Her kan du velge selv hvor sterk du vil ha den også.

 

Du trenger til 4 stk:

600 gr. karbonadedeig

2 løk

2 fedd hvitløk

1 boks hermetiske tomater

1/2 ts chilli pulver

1 ts oregano

2 bokser tomatbønner

1 stk rød paprika

1 stk grønn paprika

1 ts salt

1/2 ts pepper

Brun karbonadedeig og hakket løk i en jerngryte eller stekepanne.

Rør med en gaffel under stekingen så karbonadedeigen blir småkornet når den er stekt.

Ha i finhakket hvitløk, krydder og hermetiske tomater.

La det surre noen minutter.

Skjær paprika i biter. Bland i paprika og hermetiske bønner. La det koke og, og smak til med salt og pepper.

Server gjerne chilli con carne med en frisk salat.

Ønsker du retten sterkere, kan du tilsette noen dråper tabasco.

Hva er vel deiligere enn å komme til dekket bord  🙂 

 

 


#chili #chiliconcarne #meksikansk #spansk #karbonadedeig #middag #kveldskos #deilig #hjemmelaget #gryterett

 

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.