Smoothie

Skogsbærsmoothie <3

Jeg er så heldig å få være på besøk hos mine barn en uke i nord Norge for tiden. Derfor også litt mindre blogging. Jeg koser meg stort med mine tre jenter pluss mitt skjønne lille barnebarn på 1,5 år.

I dag ble det en sunn og god frokost til meg om min datter som har fri. Nemlig skogsbærsmoothie. Siden det er ganske mye stein i både bringebær og bjørnebær, anbefaler jeg å sile smoothien før den helles i glass.

Oppskrift til to store glass:

1 pk. skogsbærblanding 300 gram

1 pk. lett kesam med blåbær

1-2 dl utblandet solbærsaft

3 ss havregryn

Noen mynteblader.

Bland alt i en blender. Pynt med mynteblader og server.

NYT <3

#smoothie #skogsbærsmoothie #skogsbær #frokost #deilig #elsk #love #lunsj

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.