Supper

Indisk kyllingsuppe med hjemmelaget nanbrød!

Nå er det på tide å lage mat fra et annet land igjen. I dag ble det India. Noen ganger er det kjempegodt med suppe. Ihvertfall hvis det er en mettende og velsmakende suppe. Den suppen jeg laget i dag, er svært velsmakende. Den har en touch av det exotiske og en suppe man blir mett av. I tillegg laget jeg min egenkomponerte oppskrift på nanbrød. Jeg liker nemlig at brødene har litt smak, så jeg tilsetter endel spennende krydder. ( Eget innlegg med #nanbrødene)

Her skal du ihverfall få oppskriften på suppa:)

Indisk kyllingsuppe til 4 pers:

4 cm revet frisk ingefær

3 stk fedd finhakket hvitløk

1 stk finhakket rød chili

2 ss smør

3-4 stk revet gulrot

1 stk grønt revet eple

2 stk finhakket løk

3 ss hot curry

2 l vann med 2 hønsebuljongterninger

4-5 kyllingfileer deles i små biter

3 dl matfløte

2 ts salt

1-2 ts malt pepper

Litt frisk koriander

Fremgangsmåte:

Riv ingefær og finhakk hvitløken. Del chilien på langs og fjern frøene. Finhakk chilien.

Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte. Tilsett revne gulrøtter, eple og løk. Dryss over curry og tilsett hønsekraft eller buljong. La alt få et oppkok og kok i 10 minutter.

Tilsett kyllingkjøtt i biter som du har stekt på forhånd, og  matfløte. Smak til med salt og pepper.

Dryss over fersk koriander før servering og server med nanbrød.

#indisk, #indiskkyllingsuppe, #kyllingsuppe, #suppe, #deiligsuppe, #hjemmelaget, #middag, #mat, #kylling

#måprøves, #chickensoup

Aldeles nydelig på en kald dag:)

God fornøyelse.

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.