Kylling /fugl

Innbakt Søt Hawaii kylling – utrolig godt <3

Jeg har laget mange kylling gryter og kylling retter som jeg har publisert på bloggen min. Veldig mange av dem medium og ganske sterke. Hvis du leter etter en kylling rett som er mild, er dette retten for deg. Liker du sterk mat, er dette også retten for deg, da tilsetter du bare sweet chili saus på etterpå. Denne gryta er nemlig definitivt verdt å ha på middagsbordet denne uken. Den smaker nydelig, og er for både små og store munner <3

Innbakte kyllingbiter i nydelig saus/kraft. med søtedeilige ananas biter og rød deilig paprika….nammmm

Du trenger til 6 stk.:

900 gr. kylling filè

salt og pepper etter smak

1 kopp maizenna

3 egg

1/4 kopp vegetabilsk olje

Til sausen:

1 kopp ananas juice

1/2 kopp brunt sukker

1/3 kopp soyasaus

1 småhakket/presset hvitløks fedd

1/2 ss maizenna

1 rød paprika

1 boks ananas ca 580 gr.

Sett ovnen på 170 grader

Kutt kyllingen opp i bit store biter.

Krydre med salt og pepper.

Ha maizenna i en bolle og egg som du visper med en gaffel, i en annen. Dypp først  kyllingen i maizenna, så i egg. Legg i en skål.

Ha olje i en kjele og stek kyllingen i oljen. Vend kyllingen så den blir stekt på alle sider. Den skal ikke stekes lenge, bare bli gylden.

Ikke ha for mye i gryta i gangen.

Legg kylling bitene i en smurt ildfast form etterhvert som de er ferdige.

Bland sammen sausen og hell den over i formen, sammen med oppkuttet paprika og små ananas biter. Bland forsiktig sammen.

Nå er formen klar til å settes inn i ovnen. La den stå ca 1 time i ovn på 170 grader.

Før servering kan du hakke litt koriander å ha over.

Server med kokt ris. Dette er en mild rett. Ønsker du en sterkere rett, kan du ha sweet chili saus over.

Klar for servering!

Nyyyt <3

#kylling #hawaii #hawaiikylling #matfrahawaii #mattilhawaiiparty #hawaiiparty #kyllingmedananas #ananas #ananasogpaprikakylling #middag #hjemmelaget #lagetfrabunnen

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.