Blogg

Dere er herlige <3

Må bare si at jeg er veldig beæret og glad for at så mange leser bloggen min<3 

 

 

 

Jeg har også en facebookside som heter det samme som bloggen min: lindaisabelle.blogg.no. Gå gjerne inn å lik den siden, da vil du alltid få oppdateringer når det legges ut nye innlegg. Ellers blir jeg selvfølgelig veldig glad om du inviterer vennene dine til å like facebooksiden min også <3

Hvis du har spørsmål ang. oppskriftene eller ting du ønsker at jeg skal lage for eksempel, eller andre ting….er du velkommen til å legge inn en kommentar eller sende meg en melding.

Ha en forrykende herlig mandagskveld 🙂

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.