Poteter

Deilige rosepoteter til lam<3 - Snart Påske <3

Snart står påsken for døren. Da er det nok mange som skal servere lammestek. Tilbehøret er viktig. Her skal du få et supert alternativ til poteter:)

Det finnes så mange måter å lage gode potetretter på.  Denne passer utmerket til lammesteken nå i påsken, til vilt, kjøtt osv. Beregn litt tid hvis du skal lage til mange, og husk at det må lages i et muffins brett ( ikke papirformer) eller et lignende brett med hull. Mitt brett er et terte brett. Dvs. at hullene er litte granne større enn muffins hull.

ROSEPOTETER: ( anna poteter) til 2 personer.

4 poteter i tynne skiver

2 fedd hvitløk

maldonsalt

litt hakket timian eller rosmarin

50 gr. smør smeltet

 

 

Skrell og vask potetene og skjær dem opp i tynne skiver. Legg potetskivene i en liten, vid bolle. Smelt smøret og tilsett hvitløk, salt og timian. Hell blandingen over potetskivene og vend det forsiktig sammen. Finn frem et muffinsbrett og smør ca. 4-5 av fordypningene. Stable potetskivene oppå hverandre. Stabler du dem litt skjevt hver gang, blir det til en rose.

Stek ved 200 grader i 40-45 minutter, til potetene er gjennomstekte og gylne i fargen. Bruk en gaffel når du skal ta potetene opp av muffinsbrettet/formen.

#annapoteter, #rosepoteter, #potetalternativ, #potet, #potettillam, #potettilvilt, #kjempegodt, #hjemmelaget

Må prøves <3

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.