Livet generelt

White party – white food <3 Tema party!

På bursdagen min arrangerte jeg white party hjemme hos oss. Det var utrolig gøy. Tema fester er jo veldig morsomt både å arrangere og å delta på. 🙂

Da er jo greia at det meste ( alt) skal være hvitt. Inventar, klær, mat osv….

Det er jo ikke alltid like lett å få det til, men en god vei kommer du.

Når det gjelder mat, så laget jeg det meste som hadde med søte ting å gjøre som hvitt…. resten ble tapas.

Hadde lyst å vise dere noen bilder av hvordan det ble.

Er det noe her dere har lyst på oppskriften på, er det bare å skrike ut.

I allefall kan du kanskje hente noen tips her 😉

Gulrotkake, cupcakes, marsmallow med hvit sjokolade og pynt, popcorn, m.m.

Hjemmelaget pikekyss:) Super som snacks og supert til å ha i og på kaker…

Fikk du noen ideer? Kanskje det blir tema party ved neste anledning?

<3

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.