Blogg

Og vinneren er……….:)

God formiddag:)

Da er vinneren av konkurransen trukket.

Helle!!

Hun kom med en utfordring til meg, som jeg tar på strak arm.- og jeg gleder meg til å presentere den en dag. Nå kverner det rundt i hodet mitt med mange ideer. Som hun sa, det er fryktelig lite om det på nettet. Jeg har faktisk ikke funnet noe. Så her må det komponeres selv.  og – jeg har en idè 🙂

Hva det er snakk om? – Vent og se…

Her er en liten smakebit…

Ha en super dag 🙂

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.