better than sex cake
Kaker,  karamellkake,  sjokoladekaker

Better than sex cake med devilsfoodcake som bunn

Better than sex cake. Denne kaken heter så, om det er tilfelle kan man jo diskutere.

– den er også kalt for «better than anything».

Den er i allefall veldig god og passer godt hvis du har et sug etter sjokolade, karamell og krem.

Her skal du få oppskriften, så kan du lage og vurdere selv.

Dette er en Amerikansk kake. Der bruker de ofte kakemix til devilsfood cake,

men her er oppskriften du kan lage selv.

Better than sex cake klar for servering

DEVIL’S FOOD CAKE BUNN:

Tar ca. 30 – 60 min å lage

1 egg

125 gr sukker

50 g kakao

1 ts natron

1/2 ts bakepulver

1 ts salt

1 ts vaniljesukker

1 dl kefir

3/4 dl vann

1 1/2 ss solsikkolje

 

I TILLEGG TRENGER DU:

5 dl kremfløte

4 stk sjokolade

japp eller annen sjokolade med karamell

karamellsaus

(lag selv eller kjøp ferdig)

kondensert melk

 

Better than sex cake, fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 180 °C

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Bland sammen mel, kakao, natron, bakepulver, salt og vaniljesukker

og ha det i eggedosisen sammen med kefir, vann og olje.

Bland alt godt sammen.

Kle en springform på 24- 26 cm. Stek kaken i ca. 20-30  minutter.

 

Kjenn med en fyrstikk el. om den er ferdig. Legg på rist når du tar ut av ovnen.

 

Lag nå små hull på toppen kaken flere steder mens den er varm.

Bland boksen med kondensert melk med karamellsaus på flaske til du får den karamellsmaken du ønsker.

Fyll blandingen over kaken. Sørg for at alle hullene blir tettet.

Avkjøl helt på rist før du tar kaken ut av formen.

Når den er helt kald, tas den ut av forma, legges på et fat og settes i kjøleskapet i minst en time.

 

Pisk krem og ha på toppen av kaka. Hakk opp Sjokolade med karamell.

For eksempel  peanøttkube, Japp, snickers, e.l. etter smak. Ha dette over kaken.

Sett den nå inn i kjøleskapet igjen. Gjerne minst en time før servering.

Server better than secx cake og forvent en god smaksopplevelse.

Better than sex cake klar for servering

Nam nam….vel bekomme:)

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.