Blogg

Sjokolade- den beste medisin😉

Godt å være på sykehuset hos min kjære. Være nær han når han er syk.

Han ble veldig glad for bountyene jeg laget til han- men det visste jeg jo;) han er vel ganske langt over middels glad i sjokolade.

 

Vi har hatt noen uker nå hvor vi ikke har spist søtsaker, chips og sjokolade. Prøvd å bli enda sunnere og gjerne miste noen kilo i tillegg. Vi har klart oss veldig bra synes jeg…. Inntil nå…

 

Det blir litt slik at når uforutsette ting skjer, og spesielt dette.. Sykehusinnleggelse osv… Så settes alle forsetter og livet litt tilsides. Da er liksom alt lov igjen.. Det er unntakstilstand.

Man fortjener en sjokolade når man er syk, og en muffin og en bolle..og… Ja dere skjønner. Da telles det ikke lenger kalorier. Da må man spise det man får eller kan kjøpe i sykehus kiosken.

 

Men det ordner seg igjen.. Bare ting blir litt normale igjen. I det minste at de riktige folka er i riktig hus.

 

Nå er det lov å kose seg, trøstespise litt for at man er syk ( eller for at kjæresten er syk..) han lyste opp da jeg kom med matboksene fylt med sjokolade.

 

Sjokolade hjelper mot det meste ❤

 

Om noen dager er nok mannen hjemme igjen og vi kan lage vanlig sunn og god middag ( ganske lei sykehuspizza nå…)

Og spise sjokolade en gang i blandt.

 

Han er heldigvis ved godt mot og føler seg litt bedre i dag.

 

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.