Tilberedte Grønnsaker

Smørstekte asparges.. nam <3

Dette er en enkel og veldig god måte å tilberede asparges på. Bruker du vanlig grønn asparges må du huske på å knekke av de to første cm på stengelen. Den knekker av seg selv der den skal når du bøyer den. Grunnen til at du må knekke den, er at den hvite delen er uspiselig rett og slett.

Kjøper du asparges topper, trenger du ikke gjøre dette. De er ferdig knekt.

Varm stekepanna med

1 ss smør

1 ss raps olje

Ha i en hakket sjalottløk

en bunt med asparges ( bruker du topper, kan du steke alt på en gang. Bruker du hele asparges bør du steke i to omganger og legge til en ekstra løk)

strø med salt og pepper.

Bildet viser aspargestopper.

Dette skal steke til aspargesen er mør. Vær obs, for dette tar kun ett par minutter.

Kjempegodt tilbehør til biff, kjøtt og annen snadder mat <3

#asparges, #aspargestopper, #smørstekteasparges, #tilbehør, #grønnsaker, #middag

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.