Smoothie

Fersk blåbærsmoothie – en skikkelig morgen boost – nydelig <3

Ferske blåbær er noe med det beste jeg vet. I går gikk jeg og min samboer en lang og flott tur. Underveis fant vi store flotte blåbær som vi bare måtte plukke med oss. Heldigvis har jeg alltid en liten pose i lommen, så da var vi redda. Litt blåbær til frokost hadde gjort seg tenkte vi.

Vi er så utrolig heldig at det vokser slike delikatesser ( ihvertfall for min gane) i norsk natur. Vi har planer om blåbærtur neste uke, så dette var en liten teaser, og nam så godt.

Rørt blåbærsyltetøy smaker himmelsk, og det er enkelt å lage. ( kommer på bloggen senere) Men inntil syltetøyet er klart, måtte det bli en smoothie.

Jeg fant sammen noen ingredienser som er gode sammen og laget en skikkelig morgen boost, full av antioksidanter og næringsstoffer.

Prøv selv, smaker deilig <3

Til 1 person:

100 gram fersk blåbær ( kan også bruke frossen)

25 gram ferske spinatblader

3 blader basilikum eller mynte

1/2 liten/medium avokado

1/2 frossen banan ( eller fersk)

1-2 ss gresk eller tyrkisk yoghurt

1 dl appelsinjuice ( helst fersk)

2-3 isbiter

Her justerer du isbitene ettersom hvor mye ferske ingredienser du bruker. dette er hva jeg brukte.

Fyll alle ingrediensen i blenderen din og kjør til den er glatt og smoooth 🙂

hell i ett stort glass og server med ferske blåbær på toppen. Nyyyyyt<3

Du finner flere oppskrifter på smoothie HER.

#smoothie #ferskblåbærsmoothi #blåbærsmoothie #skogensgodt #blåbær #frokost #lunsj #love #mat #deilig #drikke

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.