Bakst,  kakepynt,  Kaker,  Minikurs i kakepynt

Hvordan sprøyte roser på cupcakes og kaker? MINI KURS <3

Legger ved en liten film om hvordan man kan lage roser til cupcakes og kaker som jeg laget i dag. Her bruker du en god frosting eller smørkrem. Les bloggen min i morgen så får du oppskrift på det.

Bare trykk på bildet under så blir du overført til filmen min på youtube;)

PS: Filmen ble laget til den gamle bloggen min, derfor feil nettadresse.

Z30zj80Nu_U

Håper det var litt til hjelp <3

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.