Ferig potetmos med ferske urter
Poteter

Potetmos med ferske urter -utrolig godt <3

Ingenting er som hjemmelaget potetmos med masse gode urter. Her er det bare å plukke det du har i vinduskarmen av urter. Mitt valg i dag ble rosmarin og basilikum. Har du ikke smakt det før, så kan jeg love deg at det er så mye bedre enn bare potet. Men selvsagt, alt er smak og behag.

Jeg elsker ferske urter, har alltid noen på mitt kjøkken. Det er så enkelt å klippe av litt og smaksette/pynte i mat, også blir det så godt.

Du kan gjerne bruke stapper for å stappe potetmosen for hånd. Jeg valgte foodprosessor i dag da jeg også skal ha i urter. Det er veldig enkelt, og mosen blir skikkelig mos. Noen liker den best med litt biter og da er nok en stapper best å bruke.

Her skal du få oppskriften jeg bruker til ett par voksne personer:

6 små/middels poteter

ferskt krydder ex. rosmarin, basilikum, persille, vårløk osv..

salt

pepper

fløte/matfløte

smør – Kviteseidsmør er nydelig

Tilberedning:

Start  med å rense, så koke potetene møre.

Ha alt i en foodprosessor.

Poteter, en fløteskvett ( Her må du bare tilpasse selv så du får den konsistensen du ønsker)

1-2 ss smør

salt og pepper eter smak

En neve ferskt krydder

bilde av alt som skal til for å lage potetmos med ferske urter i en foodprosessor

Bland alt og kjør til en glatt mos.

Smak til med salt og pepper så du får den smaken du vil.

Potetmos med ferske urter er klar til å nytes.

Nydelig godt!!

Tips: Lag den sammen med denne nydelige kjøttgryten.

https://www.lindaisabelle.no/2016/05/05/lindas-kjottgryte-med-litt-smak-av-india/

Vel bekomme <3

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.