Smør

Urtesmør uten hvitløk <3

Her kommer en oppskrift på urtesmør uten hvitløk. Du kan bruke de urtene du har tilgjengelig. Jeg synes alltid at ferske urter er best, men du kan selvsagt bruke tørre også. I mitt smør valgte jeg basilikum og litt rosmarin. Nydelig <3

Bruk et smør med god smak, da får du det beste resultatet.

Urtesmør:

100 g smør

2 ss friske urter evt tørkede urter: 2 ss friske = 1 ts tørkede

1 ss sitronsaft

1⁄2 ts salt1⁄4 ts pepper

Finhakk urtene og bland sammen med resten av ingrediensene i en mikser. Bland dette godt sammen.

Finn frem plastfolie og legg biter av urtene du brukte, på folien. Legg så smøret oppå og trill til en pølse.

Legg nå pølsa/rullen i kjøleskapet til avkjøling. Når rullen er blitt hard kan du ta den ut å skjære opp i skiver før servering. La stå i kjøleskapet helt til servering, da smøret fort blir mykt av å stå i romtemperatur.

Oppskrift på rødt kryddersmør finner du her.

#urtesmør #urtesmørutenhvitløk #smør #deiligsmør #smørtilbiff #hjemmelaget #lunsj #middag #grill

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.