Kryddersmør lager du selv på ett øyeblikk.
Hjemmelaget kryddersmør er bare så deilig. Om det er til grillmaten, biffen,
racletten, i hvitløksbrød eller under ett ostesmørbrød, så smaker dette himmelsk.
Det viktige her er at du bruker et smør som er godt.
Du skal få oppskriften her så kan du prøve selv :
100 g smør. Jeg bruker Kviteseidsmør – nydelig!
4 stk finhakkede soltørkede tomater
1 1/2 båt finhakket hvitløk
1 ss finhakket tørket gressløk evt. vårløk
1⁄4 ts salt
1⁄4 ts kvernet sort pepper
1 ss chilidrops ( kan utelukkes )
Fremgangsmåte:
Start med å hakke opp tomater, hvitløk og chilidrops i en blender eller lignende.
Jeg bruker Tupperware sin turbo chopper.
( ikke sponset!!!)
Dette er Chili drops ..Hadde endel liggende og syntes det gjorde seg godt i dete smøret.
Det kan fint utelukkes om du ikke har.
Miks sammen smør og blandingen du laget, samt krydder i en mikser.
Når dette er ferdig mikset, finner du frem litt plastfolie. Strø litt gressløk på plasten, ha deretter smøret over.
Nå skal du rulle sammen dette og lage en pølse. Legg den rett i kjøleskapet til avkjøling.
Kryddersmøret vil da stivne slik at du etterhvert kan skjære pene skiver.
Kryddersmør klar til bruk! Herer en oppskrift på hvitløksbrød du kan lage med dette deilige smøret. God fornøyelse.
Server til grill, ostesmørbrød, kjøtt, fisk og det du måtte ønske.
Du kan oppbevare kryddersmøret i kjøleskapet, eller fryse det ned til senere.
blogg@lindaisabelle.no
Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!
Én kommentar