Blogg

Dagen etter den store dagen <3

Da er 17 mai over for denne gang. Det er dagen etter dagen. Dagen for √• reflektere litt ūüôā

Vi har kost oss masse med b√•de barnetog, leker, god mat og voksen selskap ūüôā

Bunaden m√•tte selvf√łlgelig p√•, og jeg m√• bare si at jeg er veldig stolt av den .Er det noen som vet hvilken bunad dette er?

Ja, Lofotbunad! Jeg er opprinnelig fra Lofoten nemlig.

Kj√¶resten min har ogs√• bunad, Gudbrandsdals bunad. og han er s√• fantastisk kjekk i den bunaden ( Og ellers ogs√•…;) )

Hjemme hos oss ble det servert Raclette. Det er vel verdens mest sosiale måltid!

Den spises og lages samtidig av de som spiser.

Det vil komme et innlegg om ikke lenge med oppskrift og tips til Raclette.

I mellomtiden er det bare √• f√łlge med p√• bloggen min for mange spennende oppskrifter <3

Ha en nydelig kveld <3

#17mai #bunad #lofotbunad #fest #godmat #gudbrandsdalsbunad

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg m√• vel innr√łmme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende √• pr√łve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer √• reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker p√• lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. H√•per du finner noen spennende oppskrifter du har lyst √• pr√łve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved √• fortsette √• bruke dette nettstedet godtar du v√•r bruk av informasjonskapsler. 

Follow by Email
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram