Blogg

Dagen etter den store dagen <3

Da er 17 mai over for denne gang. Det er dagen etter dagen. Dagen for å reflektere litt 🙂

Vi har kost oss masse med både barnetog, leker, god mat og voksen selskap 🙂

Bunaden måtte selvfølgelig på, og jeg må bare si at jeg er veldig stolt av den .Er det noen som vet hvilken bunad dette er?

Ja, Lofotbunad! Jeg er opprinnelig fra Lofoten nemlig.

Kjæresten min har også bunad, Gudbrandsdals bunad. og han er så fantastisk kjekk i den bunaden ( Og ellers også…;) )

Hjemme hos oss ble det servert Raclette. Det er vel verdens mest sosiale måltid!

Den spises og lages samtidig av de som spiser.

Det vil komme et innlegg om ikke lenge med oppskrift og tips til Raclette.

I mellomtiden er det bare å følge med på bloggen min for mange spennende oppskrifter <3

Ha en nydelig kveld <3

#17mai #bunad #lofotbunad #fest #godmat #gudbrandsdalsbunad

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.