Marinader

Deilig marinade til kylling med lime, chili og hvitløk.

Lag en deilig marinade til kylling med lime, chili og hvitløk. Det tar ikke lang tid, men du har virkelig igjen for det mht. mørheten og smaken på kjøttet.

 

Deilig marinade til kylling:

 

3 ss rapsolje

2 ss flytende honning

1-2 fedd hvitløk,

1 frisk finhakket chilli,

Litt salt og pepper.

Koriander ( valgfritt)

2 ss fersk ingefær

litt soyasaus

2 ss lime

 

Bruk gjerne en stavmikser og bland alt sammen. 

 

Pose er tingen:

Det kan være lurt å legge det du skal marinere i en plastpose. Hell marinaden over og press ut luften i den før du knyter posen sammen.

For sikkerhets skyld kan du ta en ny pose utenpå for å være sikker på at posen ikke lekker, eller legge posen over i et fat/bolle. Posen bør snus og vendes på en gang i mellom.

Ved bruk av pose til marinering oppnår man at marinaden dekker alt kjøttet og man slipper å søle til kopper og kar.

 

 

 

#marinade #kyllingmarinade #deilig #kjøtt #sommer #grilling #grill #lagselv #hjemmelaget #middag

 

Lykke til <3

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.