Blogg

Ballongvisp og kjøttkvern. Han har skjønt det <3 <3

 


 

 

Han har har virkelig skjønt det! Samboeren og kjæresten min. En blogger kan ikke bake med 20 år gammelt utstyr. Da trenger du topp moderne maskiner 😀 ( Hans ord!)

Jeg har ønsket meg denne Kenwood maskinen leeeeenge. Det er den nyeste maskinen på 1500 watt, med mye utstyr. For min lommebok er den nok altfor dyr. Derfor blir ting stort sett med ønsket….. Her om dagen kommer min kjære hjem og forteller at denne maskinen nå er på tilbud på Elkjøp. Så bra svarer jeg, men jeg må nok spare en stund før jeg kan kjøpe den uansett.
 
I går kveld sier han at Marius, hans sønn som er hjemme på perm, måtte hente noe hos sin søster og at han ( min kjæreste) blir med. De skulle ikke bli lenge.
I mellomtiden starter jeg med litt #kakebaking siden vi skal feire sønnens 20 års dag til helgen.
Jeg har akkurat fått kaka inn i ovnen og rydda opp da jeg hører de kommer hjem.
Han kommer inn i kjøkkenet og ber meg om å se over noen ting de hadde fått med fra dattera, om vi hadde bruk for det….
I gangen står det to store pakker. … ( Det var ikke fra dattera, luringen….;) )

 

 


 

 

En #Kenwood Major Titanium, akkurat den jeg ønsket meg + en kjøttkvern!
Ja- vi har jo lenge snakka om å kverne vår egen kjøttdeig og lage pølser vi vet innholdet i, kommer det fra han, så jeg tok den like godt med også.

( pølse entusiasten som ikke spiser mye pølser lengre etter at jeg hadde et lite foredrag om hva som var inni…:/ ) 

Jeg ble så paff at jeg hadde ikke ord!
En bakers drøm!!! 😀 – Og selvfølgelig utrolig glad! Ett av bevisene for at jeg er elsket <3

Jaaaa:) Han har skjønt det. Han har skjønt hva jeg trenger for å lage de beste kakene og bake de beste bollene. 😀
Jeg har klart meg greit med utstyret jeg har fra før, men i mange oppskrifter skal det brukes ballongvisp for best resultet og det har det vært dårlig med her.  Nå blir det enda luftigere her, – halleluja:D
Jeg er overlykkelig:)
Nå bare MÅ jeg bake flere kaker til fredag og bursdag! ( Det var nok en liten baktanke med det tenker jeg 😉 ) ha ha..

Så, nå har mannen i huset opplyst om at han ikke kommer hjem før sent i dag. Lurer på hvorfor….?? ;D

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.