Kaker

The White cake…kake-fan!

Jeg er kakefan! Jeg vet at noen av dere vet det..Jeg elsker kaker, og jeg elsker å lage dem.

 Jeg elsker å kikke i butikkvinduer eller spennende kake butikker i utlandet, hvordan lages kaker her? Smaker de godt? ser de bra ut? Hva brukes til overtrekk? Ser etter en ny vri på ting, ideer osv.

Jeg må si det som det er. Det er sinnsykt mange flotte #kaker der ute! Både i Norge og i utlandet. Ergo, sinnsyk mange som er flink å bake/ pynte. Det er høy kompetanse og konkurranse. En ting jeg har merket meg er at, det er ingen kaker som er så gode på smak som norske #hjemmelagede kaker! Jeg er helt sikker på at det fins land som kan konkurrere med Norge der, som for eksempel Frankrike. Men JEG har tilgode å finne det ut/ smake.. Det er derfor jeg alltid må på #konditori i utlandet:)) Noen land som jeg har vært endel i, blir desserter og kaker altfor søte for mitt vedkommende. Andre er smakløse. Men noen er selvfølgelig gode også. 

Denne kaken lagde jeg til audition til kakekrigen 2015. Nå ble det ikke noe av at jeg ble med der likevel, men kaka var god:)

Den er fyllt med pisket fløtekrem, ferske bringebær, valnøtter og hjemmelaget vaniljekrem. Den er trukket med hvit marsipan fra Pals, som er min absolutte favoritt marsipan. Den holder seg i opptil 8 timer på kakebordet uten å smelte bort, og den kan fryses og er like fin når du tiner den.

En Vinner gjennom mange år for meg. 

Jeg har ikke lagt ut oppskriften på kaken, men har noen ønske om det, kan jeg selvsagt gjøre det:)

Dette var et lite tips om hvordan en kake enkelt kan pyntes.

Ha en god natt:)

 

 

#kake, #cake, #whitecake, #pyntekake, #cakedacoration

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.