Blogg

I går var ikke en hyggelig dag…

I dag har jeg vært å besøkt min kjære igjen på sykehuset.

Han ble hentet av ambulanse i går på jobb og akutt innlagt på sykehus. Jeg ble helt satt ut og var vel i en litt sjokket tilstand. Den følelsen hvor du ikke klarer å gjøre noen ting, bare går rundt og rundt og lurer og er redd…derfor ingen innlegg i går..

Heldigvis går det etter forholdene bra, men stakkaren føler seg som en nålepute. De tar masse prøver av alle slag, så det er ihvertfall godt å vite at han er i gode hender nå:)

 

 

Etter å ha inspisert sykehus maten, bestemte jeg meg for å lage noe godt å ta med i morgen. De notene var han helt med på 😉 Litt hjemmelaget godis. Det er lov å spise sjokolade når man er syk 🙂 og han elsker sjokolade!  Når han kommer hjem, skal jeg lage noe av det beste han vet. Noe vi egentlig skulle spise som fredagskos…men det ble det jo ikke noe av. (Kommer på blogginnlegg når han er hjemme igjen)

 

Twix sjokolade kommer i neste blogg oppskrift.

Nå får jeg bare prøve å fokusere på ting jeg liker å gjøre, selv om det er vanskelig når den du ønsker å tilbringe tiden og helgen med ligger et helt annet sted og ikke har det helt topp. Tenke positivt Linda, han er i trygge hender. Og så blir det så ekstra bra når han kommer hjem:)

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.