Blogg

Elsk mens du kan <3

Da har kjæresten vært hjemme i ett døgn. I går lurte jeg på om han kom hjem for tidlig.. Han var ikke i form. Er fortsatt dårlig i dag. Sykehuset kunne ikje gjøre noe mer, de har gjort alle undersøkelser de kan, og han ønsket å dra hjem. Det er bedre å ha han her hjemme… Uvant ja, men klart bedre enn å reise til ullevål hver dag.

Har servert hjemmelaget burger og ditto hamburgerbrød i dag. Fordi han elsker det. Det var godt:)

Det gikk bra denne gangen, det var som sagt ikke noe alvorlig på ferde. Men det visste vi ikke da han dro dit. Dette er verdt å tenke litt på. Plutselig en dag så er det for sent….

Det er viktig å ta vare på hverandre- hver dag! Vi lever bare en gang og vi vet aldri hvor lenge det varer.

Kanskje bra at man noen ganger får en oppvekker…

Så, sett pris på hverandre, vis de du elsker at du gjør det, si det. Vær der for hverandre❤ 

Ha en strålende kveld.

 

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.