Kaker

Kaken til min kjære datter Celines 16 års dag <3

Mange har etterlyst flere kakebilder på bloggen min. Det kommer det kommer:-)

Her er bildet av min datters 16 års kake. Hun valgte selv hvordan den skulle se ut. Isteden for sølvperler som er vonde å tygge på, ville hun ha royal icing stjerner.

Bildet er printet ut som spiselig bildet,og formen er putekake.

Kaken er sukkerbrødbunn med vaniljekrem, vanlig krem og bringebær. Trukket med pals marsipan, noe jeg bruker på alle mine marsipankaker. Den holder seg lenge uten å svette.

Kaken ble godt mottatt og smakte godt 🙂

 

 

#kake #bursdagskake #marsipankake #16årsdag #ungdomsbursdag #barnebursdag #fest

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.