egg,  Frokost/Lunch

Taco omelett <3 Deilig frokost av taco restene

Taco omelett, en nydelig start på dagen:)

Å få servert taco omelett laget av rester fra taco kvelden før er supert. Alt du trenger er egg og rester og du kan servere en superdeilig frokost.

Når man lager omelett har man mange valg. Klassisk, taco osv.

Bilde av en taco omelett servert på et fat
 

Det du trenger til 4 personer er:

4 egg

tacokjøttdeig

tomat

løk

mais

ost

salt

pepper

chilikrydder ( valgfritt)

2 ss vann

smør til steking

 

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader.

Start med eggene.

Pisk dem opp med 2 ss vann i en bolle.

Finn frem kjøttdeig…

Og grønnsaker..

Bland alt sammen med eggene, tilsett eventuelt litt salt og pepper….

Bilde av grønnsaker og egg blandet og klar til å steke taco omelett

Ha litt smør i en stekepanne. Hell blandingen over, strø på osten og la den stå på middels varme i 7 minutter.

Sett så panna inn i stekeovnen ytterligere 7 minutter. Da får den satt seg skikkelig også på toppen.

Dette på grunn av at det er mye grønnsaker blandet i eggene.

Bilde av taco omelett ferdig stekt i ovnen
Bilde av taco omelett ferdig stekt i ovnen

Taco omelett er nå klar til servering.

Serveres med brød og noen skiver av tomat og agurk.

Nyt!

#tacoomelett #omelett #taco #frokost #breakfast #lunch #formiddagsmat #lettmåltid Nam

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.