Frokost/Lunch

Smoothie med masse god frukt og litt havregryn <3 - deilig og helt sukkerfri!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Smoothie er og blir deilig. En fantastisk frokost som holder sulten i sjakk litt lengre når du blander havregryn i den. Som jeg skrev i mitt innlegg i går, så har havregryn mange fordeler 🙂

 

Her skal du få dagens oppskrift:

1 pk fruktblanding. Jeg har brukt denne som det er bilde av, fra Rema. Masse deilig frukt. 

Posen er på 400 gram.

1 dl stoe havregryn.

4 dl. zeroh saft ( sukkerfri)

 

Bland alt sammen i blender, og hell i to store glass. Nyt en deilig smoothie <3

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#smoothie #frokost #lunch #deilig #hjemmelaget #frukt #sunt #sukkerfri
 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.