karridressing klar til å serveres
Dressing,  karridressing

Karridressing til kyllingsalaten eller til reker <3

Karridressing er kjempegodt sammen med for eksempel kyllingsalat og foccaccia eller reker og loff.

En dressing gjør ofte susen når man skal servere en god salat, eller ett godt brød.

Denne karridressingen kan du bruke til mye forskjellig, og er absolutt verdt å prøve.

Hjemme hos oss er den en klassiker når vi serverer kyllingsalat, foccaccia og karridressing!

En nydelig kombinasjon.

Den er enkel å lage – deilig på smak.

 

Dressing

3 dl  lettrømme 

2 ss majones

1 ts karri

1 ts dijonsennep

1 ss sitron

1 ss gressløk

salt og pepper


I tillegg kan du bruke litt chili og lemongrass saus eller bare chili saus. Dette hvis du ønsker litt mer sting i dressingen.

 

Fremgangsmåte:

Bland ingrediensene og rør godt.

Selv er jeg glad i litt «sting» i dressinger, så jeg tar ofte litt chilisaus eller lignende i.

Dette er helt valgfritt for den søm ønsker det.

 

Smak til med salt, pepper og eventuelt chili saus.

Dryss over litt persille eller gressløk. La dressingen stå en stund i kjøleskapet for å «sette» seg og nyt

ved siden av kylling og focaccia eller reker og loff.

Her er en oppskrift på foccaccia om det skulle være interessant å prøve sammen med karridressing.

 

Karridressing klar til å serveres

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.