Blogg

Endelig!

5 døgn er over. Nå forlates endelig grønne vegger og vond seng. Ingen internett og tv, eller hjemmelage mat.

Kjæresten min får endelig komme hjem 😄

Åh det skal bli godt! Slippe turen til Ullevål sykehus hver dag. Slippe å dra fra han hver ettermiddag og komme hjem til tomt hus. Slippe å bekymre meg for om det er noe alvorlig galt med samboeren min. Heldigvis har de utelukket de alvorlige diagnosene nå. Men, han må hvile og ikke no stress.Så da blir det nok sofaen de neste dagene!

Bedre å ligge hjemme å rekonvalisere❤

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.