Blogg

Endelig kan urtene komme ut <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Endelig er sommeren her <3 og krydderurtene er kommet i urner på balkongen.

I dag har vi hatt 27 grader i skyggen på det meste…så fantastisk deilig <3

Selvfølgelig kan vi ikke være for sikre på at det ikke blir kaldt igjen, så planter må enda passes på. Sommermåneden er iallefall i gang! – Vi skriver 1. juni  i  dag <3

Jeg elsker ferske urter. Det er det aller beste når man skal lage mat – synes jeg. På vinteren har jeg urter inne på kjøkkenet. Men nå på sommeren kan de plantes ute i krukker og kar. Når de er «brukt opp» kan du klippe dem helt ned, da kommer de som regel igjen. 

Jeg kjøpte en ny spennende plante i dag, Physalis.. Det er de bittesmå oransje fruktene inni nesten sånn papiraktige blader som du bretter tilside før du spiser dem. Jeg er veldig spent på denne planten. Det er første gang jeg prøver den. De sier at den vokser villig og gir mange bær iløpet av sesongen. Spennende 🙂

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Har plantet forskjellige krydderurter i samme potte. 2 potter. Det kan hende – og jeg håper jo det…at jeg må skille dem etterhvert fordi de blir store. 

Jeg synes det er veldig spennende og fantastisk å lage ting fra egen hage. 

På høsten høster vi både bringebær, plommer, epler, rips, stikkelsbær og moreller fra egen hage. 

Håper jeg kan inspirere deg til å bruke ferske urter i matlagingen. Det er jo såååå godt <3

Ha en fantastisk kveld!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Litt blomster må også til. kos <3

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#urter #urterute ##urterikasserogurner #sommerblomster #sommer #deilig #varmt #lagmatmedferskeurter
 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.