Lavkarbo nanbrød som stekes på panna
Bakst,  Lavkarbo

Lavkarbo nanbrød med hvitløkssmør

Lavkarbo nanbrød med hvitløkssmør er digg.

Hvem leter vel ikke etter den perfekte oppskriften på nanbrød når man spiser lavkarbo?

Det er jo godt til så mye.

Jeg har funnet en oppskrift her fra Diet Doctor.

Brødene skal steke på pannen og blir litt seig i konsistensen, slik som vanlige nanbrød skal være.

Selvsagt smaker det ikke helt likt, men en grei erstatning så langt.

 

Her får du oppskriften som gir 8 brød:

1,75 dl kokosmel

2 ss fiberhusk

1/2 ts. løkpulver

1 ts bakepulver

1 ts salt

75 ml kokosolje eller rapsolje

4,5 dl vann

nigella seeds

kokosolje eller rapsolje til å steke i

100 gr smør

2 hvitløksfedd

maldonsalt

 

Fremgangsmåte:

Bland alle de tørre ingrediensene i en skål. Tilsett olje og varmt vann og rør godt.

La dette svelle noen minutter og del deigen i 8 biter.

Lavkarbo nanbrød rulles ut på bakeunderlag

Lag små runde brød som du klemmer flat. Klem litt nigella seeds på begge sidene.

 

Lavkarbo nanbrød klar til å stekes på panna

 

Smelt smør og hakk hvitløk. Brødene skal pensles med dette når de nesten er ferdig stekte.

Stek brødene på svak varme til de er ferdig. Kan ta noen minutter.

Legg dem gjerne i en ildfast form og hold dem lunkne i stekeovnen mens du venter på middag….

Server dem gjerne til en god indisk middag, for eksempel indisk lam korma, ( lavkarbo) eller spis dem alene dyppet i resten av hvitløks smøret.

 

Ferdig stekte lavkarbo nanbrød. Klar til å nytes.

Velbekomme <3

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.